« Ferroluce: ontdek het verhaal achter de unieke lampen en Italiaans vakmanschap»

Gepubliceerd op 31-07-2023

Bij Ferroluce geloven ze dat verlichting niet alleen de juiste sfeer kan creëren, maar ook een verhaal vertelt. De lampen, weerspiegelen een vleugje geschiedenis en Italiaans vakmanschap. 

Ferroluce is gespecialiseerd in de productie van lampen en werd in 1982 opgericht, gedreven door passie voor Italiaans vakmanschap. Elk item wordt met harmonie en innovatie exclusief in Italië gemaakt, waardoor de lampen zich onderscheiden en een unieke persoonlijkheid krijgen. De vintage en retro stijl is de hoofdrolspeler van de woningverlichting. Plafondlampen, wandlampen en hanglampen handgemaakt met hoogwaardig keramiek door Italiaanse ambachtslieden.

design verlichtingferroluce.png

Maar wie zijn ze echt?

Achter elk fascinerende lamp schuilt een getalenteerd team van ontwerpers, ambachtslieden en experts die met passie werken aan het creëren van unieke lampen. De verlichtingsproductie vindt plaats in Italië, waar ze trots de traditie van Italiaans vakmanschap voortzetten. Elk verlichtingsstuk vertelt zijn eigen verhaal, met zijn eigen waarom, geschiedenis en charme.

Bij Ferroluce begrijpen ze dat verlichting meer is dan alleen functioneel; het kan een unieke sfeer creëren en de persoonlijkheid van een ruimte benadrukken. Daarom bieden ze onze klanten de mogelijkheid tot personalisatie, zodat ze een lamp kunnen kiezen die perfect bij hun stijl en behoeften past.

Wat kun je verwachten van Ferroluce?

Of je nu op zoek bent naar klassieke verlichting met een vleugje geschiedenis, moderne lampen met tijdloze charme, of gepersonaliseerde ontwerpen die jouw stijl weerspiegelen, Ferroluce heeft het allemaal. 

Met hun uitgebreide kennis van verlichting, staan onze experts van Illum klaar om je te helpen bij het maken van de perfecte keuze voor jouw ruimte. Of het nu gaat om de verlichting van je woonkamer, eetkamer, slaapkamer of kantoor, wij zullen je begeleiden bij het vinden van de ideale lamp die bij jouw behoeften en smaak past. Ze maken retro, decoratieve en klassieke lampen. 

Kom en ontdek ons assortiment van prachtige verlichtingsproducten. Verlicht jouw huis of restaurant met stijl en elegantie en laat jouw persoonlijkheid stralen in elke ruimte. Bezoek Illum en laat je inspireren door de prachtige lampen van Ferroluce.